Saturday, July 18, 2009

Makeup Tips Kembali Lagi!! > SILVER

Ha..amek ko aku update blog makeup ni! Sebulan dah tak update jadi nikmatilah entry yang lazat ini kerana mungkin lepas ni kena tunggu lagi 2 bulan baru update ;p

*Silver=Elianto (mak mmg jimat cost okeh!)
*Hitam=Semua brand pun ada hitam so jgn risau


Eleh-eleh.. Serius la konon.. CAKKKK!!!


Ha kan elok sikit rope..

Mona's Engagement






Hmm..the last 3 entries semua pakat pakai color pink ek

Mariam's Wedding

Wedding ni dah lama, baru berkesempatan nak upload. Anyway, thanks a lot to Mariam and Eija -> regular customer dari tunang sehinggalah bersanding percaya dengan kerja saya.



Tak berkesemptan nak ambil banyak gambar termasukla after makeup Mariam untuk majlis bertandang huhu. Next time la k.. erk next time???? =)

Mariam's engagement pics